Onderhoud

Al 40 jaar de juiste keuze voor onderhoud aan uw Volvo


Uit liefde voor uw Volvo (of portemonnee) gaat u voor onderhoud naar de Volvo specialist. Onze gecertificeerde technici kennen uw Volvo namelijk tot in het kleinste detail. Met inmiddels 40 jaar ervaring heeft Huijsmans Auto’s meer dan voldoende kennis en kunde in huis.

Wij geven uw auto de behandeling die hij verdient en leveren u de service zoals u ook bij uw Volvo-dealer zou krijgen. Met het oog op betrouwbaarheid en veiligheid, voeren wij de onderhoudsbeurten uit met originele Volvo onderdelen. Alle systemen en onderdelen worden grondig gecheckt met de laatste diagnoseapparatuur, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Originele onderdelen, scherpe prijzen

Voor reparaties en onderhoud proberen wij zoveel mogelijk originele onderdelen van Volvo te gebruiken. Uiteraard biedt Huijsmans Auto’s deze OEM onderdelen voor scherpe prijzen!

Complete service, grote en kleine beurten, vervanging distributieriem, APK, etc.

Kom dan langs bij Huijsmans Auto’s voor een grote beurt of kleine beurt. Onze vakspecialisten controleren uw auto en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften.

Reviseren van cilinderkoppen en motoren

Kwetsbaar. De cilinderkop is één van de meest geavanceerde onderdelen van een motor. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit bij cilinderkoprevisie om uw motor weer prima te laten lopen!

Chiptuning speciaal op maat voor uw Volvo

Rica Engineering is specialist in chiptuning van Volvo, Ford, Land Rover, Jaguar en de meeste andere automerken en -modellen.

Schadeherstel van uw Volvo

Schade aan uw Volvo? Dan is vakkundig herstel een eerste vereiste. Geheel afgestemd op het specifieke Volvo-model.

Uitgebreide Aircoservice

De airconditioning van uw auto werkt comfort- en veiligheidsverhogend. In de zomer een heerlijk koel klimaat, in de winter geen beslagen ramen.

sergio

Is uw Volvo toe aan een upgrade?

Maakt uw Volvo vreemde geluiden bij het schakelen of wilt u dat deze een stuk zuiniger gaat rijden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat uw Volvo weer zo goed als nieuw rijdt!

Neem contact op

Open chat
1
Hallo!
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Powered by