Onderhoud Volvo klassieker

Onderhoud klassieke Volvo

Voor onderhoud aan uw Klassieke Volvo bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om alle voorkomende werkzaamheden aan uw klassieker door ons te laten uitvoeren.

Hierdoor kunt u verzekerd zijn van een een vakkundige reparatie. Ook de APK keuring kunnen wij voor u verzorgen. Huijsmans Auto's zorgt ervoor dat uw klassieker helemaal APK waardig is en laat hem voor u keuren.

Verschillende werkzaamheden

1. Grote / kleine beurt
2. Banden wisselen inclusief balanceren en monteren
3. Anti roest behandeling
4. APK Werkzaamheden & Keuring
5. Afstelling motor werkzaamheden
6. Revisie carburateurs
7. Uiterlijke verzorging & uitlijning.

Service!

Wij stellen service op de eerste plaats. Of u bij ons een auto gekocht heeft of dat uw auto bij ons in onderhoud is. We proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn met een probleem. en kunnen wij U een leenauto ter beschikking stellen voor een gering bedrag. Bent u (nog) geen klant bij Huijsmans Auto's en u wilt graag weten wat de staat van uw Volvo is? Kom dan langs onze garage, zodat wij samen kunnen kijken naar de staat van uw (klassieke) Volvo.

Uitlijnen

Een verkeerd uitgelijnde klassieke Volvo rijdt niet prettig. U merkt dat meestal al aan uw stuur, doordat uw Volvo één kant op trekt en u dat dient te corrigeren met uw stuur. Huijsmans Auto's beschikt over een voor Volvo's gespecialiseerde garage. Uitlijnen is namelijk een vak apart. Trekt uw Volvo één kant op? Bel op voor het maken van een afspraak om uw Volvo te laten uitlijnen door Volvo Specialist Huijsmans Auto's

Welke onderdelen van uw klassieke auto hebben onderhoud nodig?

Bij Huijsmans Auto’s hebben wij onderdelen op voorraad, maar ook binnen ons netwerk kunnen wij vaak aan het originele onderdeel komen. We zijn een team met jonge enthousiaste klassieker liefhebbers, waar kwaliteit bovenaan staat.

sergio

Is uw klassieke Volvo toe aan onderhoud?

Voor service en onderhoud bent u bij Huijsmans Auto’s aan het juiste adres. Heeft u een oldtimers of een youngtimer? Dat is geen probleem voor de Volvo specialist in Steenbergen

Neem vrijblijvend contact op

Open chat
1
Hallo!
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Powered by