Onderhoud Polestar

Onderhoud Polestar

Huijsmans Auto's is gespecialiseerd in Polestar. Door verschillende trainingen in combinatie met onze ervaring kunnen wij grote beurten en andere onderhoudsbeurten voor u verzorgen. Wij beschikken over de specifieke Polestar kennis en nieuwste apparatuur voor het complete onderhoud van uw Polestar.

Onderdelen en vloeistoffen die belangrijk zijn voor uw veiligheid, zoals remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, controleren we altijd.

Slijtage onderdelen Polestar

De levensduur van sommige onderdelen hangt af van het gebruik. Hierbij kunt u denken aan de remmen en ruitenwisserbladen. Deze slijtagereparaties zijn niet van te voren exact te bepalen. Pas als uw Polestar in de werkplaats staat, kunnen wij de staat van de remmen of banden beoordelen. Ook zijn er tijd- of kilometer gebonden reparaties, bijvoorbeeld de distributieriem. Slijtage aan deze onderdelen hangen vaak samen met het aantal verstreken jaren en/of gereden kilometers.

Werkzaamheden tijdens Polestar onderhoud

Een onderhoudsbeurt voor uw Polestar zorgt dat u in een veilige en betrouwbare Polestar blijft rijden. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw Polestar geïnspecteerd op een groot aantal punten. Welke dat zijn verschilt per type Polestar en soms zelfs per bouwjaar. Deze punten worden specifiek voor uw Polestar voorgeschreven door de autofabrikant, Polestar.

Onderhoudsinterval

Ook het onderhoudsinterval wordt door de fabrikant voorgeschreven. De meeste onderhoudsbeurten vinden plaats op intervallen. Dit zal om en nabij de 15.000 km liggen, maar bij nieuwere Polestars kunnen ze ook gepland worden op basis van je rijgedrag. Rijdt u sportief met uw Polestar? Hard optrekken en hard remmen? Dan is uw Polestar eerder aan onderhoud toe.

Olie bij een Polestar?

Ook dit hoort bij de onderhoudswerkzaamheden van een Polestar. Het vervangen van de (motor)olie en het (motor)oliefilter zitten bijna zonder uitzondering bij de onderhoudsbeurt.

sergio

Is uw Polestar toe aan onderhoud?

Polestar modellen hebben relatief weinig onderhoud nodig in vergelijking tot traditionele personenauto’s. Er zijn minder (bewegende) onderdelen, minder vloeistoffen en langere intervallen voor het slijten van de remmen dankzij regeneratief remmen. Er zijn echter enkele onderdelen in Polestar modellen die niet vergeten mogen worden!

Neem contact op

Open chat
1
Hallo!
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Powered by